Menu

 

 

 

 

Forretter/Suppe

 

        1.  Tom yum goong                                                                                   

/ Reje suppe

Tilberedt med: kinesiske svampe

champingnon,lime,tomat,koriander og friske chilli.......................50,-

 

2.  Tom kha gai 

/ Kokosmælk suppe m. kylling                                             

Tilberedt med: kokosmælk, kinesiske svampe

champingnon,lime,tomat og koriander.........................................50,-

 

3.  Kylling suppe m. glasnudler

/Tilberedt med: tofu, og grøntsager..............................................50,-

 

 

4.  Forårsrulle Pad thai / 3 stk.

/Tilberedt med: Pad-thai sauce,gulerødder,kål,kinesiske svampe

 bønnespirer og peanuts

Serveres med: søde chilli sauce..................................................45,-

 

5.  Summer rolles

/Tilberedt med: rispapir, rejer,  sødebasilikum, salat

Servere med chili sauce og peanuts............................................45,-

 

 

 

 

Hovedretter

 

 

6.  Pad thai

/ Stegte risnulder m. rejer

Tilberedt med: risnudler,æg, thai forårsløg, bønnespirer

 og peanuts..................................................................................90,-                                                                       

 

 

6A. Vegetable garden med oksekød

/ Risnulder m. oksekød, æg, grøntsager, søde basilikum,

  thai auberginer,

  Serveres med lime og chili.........................................................90,-

 

 

7.  Stegte ris m. kylling

Tilberedt med: jasmin ris, æg,gulerødder og broccoli..................90,-

 

 

8.  Kylling m. cashewnødder

Tilberedt med: Grøntsager, tomat og cashewnødder..................90,-

 

 

9.  Kylling m. ingefær og forårsløg

Tilberedt med: Kinesisk svampe, ingefær og grøntsager............90,-

 

 

10.  Stegte  grøntsager m. tofu og rejer

Tilberedt med: alle af husets grøntsager,peberkorn....................90,-

 og søde basilikum

 

 

11.  Pad kha paw

/ Stegte oksekød m. chilli og basilikum

Tilberedt med: chilli,peberfrugt,gullerødder, bønner og thai- basillikum....................................................................................90,-

 

 

12.  Oksekøde i Thai chilli sauce

Tilberedt med: bambusskud, peberfrugt, søde basillikum

 bønner, champignon, ingefær, peberkorn, og kinesisk-

 svampe og chilli ........................................................................90,-

 

 

 

13.  Pad Ped ped Yang

/ Andesteg i Thai chilli sauce

  Tilberedt med:  bambusskud, peberfrugt, søde basillikum

 bønner, champignon, ingefær, peberkorn, og kinesisk-

 svampe og chilli .......................................................................90,-

 

 

14.  Panang

/ Thai rødkarry m. oksekød

Tilberedt med: kokosmælk, chilli, limeblad, bønner

bambusskud, thai små auberginer, og peberfrugt..... ...............90,-

 

 

15.  Thai grønkarry m. kylling

 / Tilberedt med: kokosmælk, chilli, limeblad, bønner,

bambusskud,thai små auberginer, og peberfrugt......................90,-

 

 

16.  Massaman

/ Thai gulkarry m. oksekød

Tilberedt med: kokosmælk, kartoffel, løg, gullerødder,

champignon og peanuts...........................................................90,-

 

 

 

 

Alle retter fra nr. 8 - 16

serveres med jasmin ris

 

Du kan sammemsatte din menu :

 

Forret +  Hovedret  120,-

Vores info

  Autentisk thai take away


Adresse: Frederiks alle 120 tv 8000 århus c


Cvr: 34966877

Telefon: 32 21 10 21

Email: thaitakeaway@tha-autentisk.dk